Schutting Nieuwe-Tonge

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Nieuwe-Tonge? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij bouwen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Nieuwe-Tonge

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder mensen voor deze categorie schutting. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor schuttingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Nieuwe-Tonge.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Nieuwe-Tonge is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting zult tegenkomen bij u in Nieuwe-Tonge. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Nieuwe-Tonge.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Schutting kopen Nieuwe-Tonge. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting bij u in Nieuwe-Tonge zetten:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Nieuwe-Tonge

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Vroomshoop
schutting Gieten
schutting Roggel
schutting Berg
schutting Swalmen
schutting Ossendrecht
schutting Appingedam
schutting Oud-Vossemeer
schutting Hengelo
schutting Doetinchem
schutting Hippolytushoef
schutting Beuningen