Schutting Nieuwe-Tonge

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting Nieuwe-Tonge? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Nieuwe-Tonge. Het plaatsen van een een schutting Nieuwe-Tonge kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwe-Tonge

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Nieuwe-Tonge perfect zetten. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Nieuwe-Tonge erg populair, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze soort schutting. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Nieuwe-Tonge bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Nieuwe-Tonge.

Tuinschermen Nieuwe-Tonge

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Nieuwe-Tonge

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Nieuwe-Tonge uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Nieuwe-Tonge: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Nieuwe-Tonge.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Nieuwe-Tonge is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al gauw een tuinschutting Nieuwe-Tonge die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Nieuwe-Tonge? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Nieuwe-Tonge bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Nieuwe-Tonge gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Nieuwe-Tonge

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Nieuwe-Tonge nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Nieuwe-Tonge

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit verschillende modellen tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kerkdriel
schutting Breedeweg
schutting Afferden
schutting Emmer-Compascuum
schutting Aalst
schutting Gaanderen
schutting Haamstede
schutting Blaricum
schutting Zegge
schutting Kockengen
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Gendt