Schutting Nieuwe-Tonge

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Nieuwe-Tonge? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Nieuwe-Tonge. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuwe-Tonge

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Nieuwe-Tonge, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Nieuwe-Tonge erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Nieuwe-Tonge bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Nieuwe-Tonge.

Tuin schermen Nieuwe-Tonge

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Nieuwe-Tonge

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Nieuwe-Tonge.

Een tuinafscheiding plaatsen Nieuwe-Tonge hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Nieuwe-Tonge is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Nieuwe-Tonge zal vinden voor uw woning in Nieuwe-Tonge. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Nieuwe-Tonge? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Nieuwe-Tonge. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Nieuwe-Tonge zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Nieuwe-Tonge gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Nieuwe-Tonge

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Nieuwe-Tonge niet uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Nieuwe-Tonge heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Nieuwe-Tonge

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 2 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oostvoorne
schutting Nibbixwoud
schutting Medemblik
schutting Oostburg
schutting Oudenbosch
schutting Leuth
schutting Oosterland
schutting Olst
schutting Oosterhesselen
schutting IJmond
schutting Diepenheim
schutting Sint Annaparochie