Schutting Sint-Huibrechts-Lille

Op zoek naar een beton schutting Sint-Huibrechts-Lille? Prins schuttingen kan de schutting Sint-Huibrechts-Lille op locatie brengen of monteren uw nieuwe schuttingen Sint-Huibrechts-Lille bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Huibrechts-Lille

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Sint-Huibrechts-Lille correct monteren. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Sint-Huibrechts-Lille erg gewild, hedendaags zoeken minder mensen voor dit type schutting. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Sint-Huibrechts-Lille zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Sint-Huibrechts-Lille.

Tuinschermen Sint-Huibrechts-Lille

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Sint-Huibrechts-Lille

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Sint-Huibrechts-Lille: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Sint-Huibrechts-Lille.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Sint-Huibrechts-Lille is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting Sint-Huibrechts-Lille zal vinden voor uw woning in Sint-Huibrechts-Lille. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Sint-Huibrechts-Lille eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen Sint-Huibrechts-Lille. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Sint-Huibrechts-Lille van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Sint-Huibrechts-Lille

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Sint-Huibrechts-Lille nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Sint-Huibrechts-Lille

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Baflo
schutting Nieuwendijk
schutting Aduard
schutting Hasselt
schutting Den Oever
schutting Petten
schutting Deil
schutting Marum
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Uitgeest
schutting Wamel
schutting Zierikzee