Schutting Mierlo

Rond aan het kijken voor een beton schutting Mierlo? Wij kunnen de schuttingen Mierlo op locatie brengen of installeren uw nieuwe schuttingen Mierlo deskundig en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Mierlo

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Mierlo, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Mierlo.

Tuin schermen Mierlo

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Mierlo

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Mierlo: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Mierlo die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Mierlo.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Mierlo is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Mierlo zal vinden voor uw woning in Mierlo. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres Mierlo.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Mierlo. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Mierlo zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheidingen Mierlo van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Mierlo

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Mierlo niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Mierlo

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Doornenburg
schutting De Wijk
schutting Maasbracht
schutting Bosschenhoofd
schutting Den Dungen
schutting Ospel
schutting Andelst
schutting Vlagtwedde
schutting Grubbenvorst
schutting Groningen
schutting Waddinxveen
schutting Wijk bij Duurstede