Schutting Mierlo

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Mierlo? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Mierlo. Het bouwen van een een schutting Mierlo kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Mierlo

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Mierlo, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Mierlo vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Mierlo zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Mierlo.

Tuin schermen Mierlo

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Mierlo

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Mierlo.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Mierlo is nu erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een schutting Mierlo die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we Mierlo eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Mierlo.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Mierlo.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Mierlo

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Mierlo is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Mierlo heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Mierlo

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bleskensgraaf
schutting Bosschenhoofd
schutting Brakel
schutting Zegveld
schutting Gorredijk
schutting Kockengen
schutting Grou
schutting Andel
schutting Eelde
schutting Biezelinge
schutting Onstwedde
schutting Albergen