Schutting Mierlo

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Mierlo? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het neerzetten van erfafscheidingen. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u verzekerd van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls anders zijn. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Mierlo

De houten schutting vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom zeer geschikt voor erfafscheidingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Mierlo.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Mierlo is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste erfafscheiding zult vinden bij u in Mierlo. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 70& van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een adres bij u in Mierlo.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Mierlo. Het was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Mierlo zetten:

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Mierlo

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Wijk bij Duurstede
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Milsbeek
schutting Rozenburg
schutting Kerkrade
schutting Sint Annaparochie
schutting Vollenhove
schutting Schagen
schutting Loppersum
schutting Schipluiden
schutting Loenen
schutting Baexem