Schutting Landsmeer

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Landsmeer? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Landsmeer. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Landsmeer

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Landsmeer, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Landsmeer erg populair, tegenwoordig zoeken minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. De palen van dit type tuinafscheiding Landsmeer zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Landsmeer.

Tuin schermen Landsmeer

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Landsmeer

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Landsmeer die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Landsmeer.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Landsmeer is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Landsmeer die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Misschien hebben we Landsmeer voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Landsmeer. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Landsmeer. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Landsmeer van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Landsmeer

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor beton schutting Landsmeer. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Landsmeer

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit diverse type poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wolfheze
schutting Maastricht
schutting Lieshout
schutting Oss
schutting Oostburg
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Oostvoorne
schutting Oostvoorne
schutting Heeze
schutting Surhuisterveen
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Asperen