Schutting Landsmeer

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Landsmeer? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting. Het monteren van een schutting bij u in Landsmeer kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met goede garanties. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Landsmeer

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom buitengewoon bestemd voor erfafscheidingen. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Landsmeer.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin in Landsmeer is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlug een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben wij bij u in Landsmeer eerder een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Landsmeer plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Landsmeer

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Gouda
schutting Geffen
schutting Sprundel
schutting Asten
schutting Baarle-Hertog
schutting Heech
schutting Haastrecht
schutting Oud-Vossemeer
schutting Assen
schutting Schoonhoven
schutting Zegveld
schutting Eersel