Schutting Landsmeer

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Landsmeer? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne schutting Landsmeer. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schutting is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Landsmeer

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Landsmeer correct plaatsen. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Landsmeer gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Landsmeer bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Landsmeer. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Landsmeer.

Tuinschermen Landsmeer

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Landsmeer

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Landsmeer: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Landsmeer.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Landsmeer is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Landsmeer zal vinden voor uw woning in Landsmeer. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een adres Landsmeer.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Landsmeer. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Landsmeer.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Landsmeer van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Landsmeer

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Landsmeer nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Landsmeer

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gasselternijveen
schutting Kaatsheuvel
schutting Marknesse
schutting Hengelo
schutting Schinnen
schutting Oud-Heusden
schutting Zeeland
schutting Kaatsheuvel
schutting Coevorden
schutting Varsseveld
schutting Hulsberg
schutting Lelystad