Schutting Schoonhoven

Op zoek naar een nieuwe schutting Schoonhoven? Prins schuttingen kan de schuttingen Schoonhoven bezorgen of installeren de nieuwe schuttingen Schoonhoven bekwaam en vlug voor u. Het plaatsen van een een schutting Schoonhoven kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schoonhoven

We werken uitsluitend met bedreven personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Schoonhoven. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De fundering van dit type tuinafscheidingen Schoonhoven bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Schoonhoven.

Tuin schermen Schoonhoven

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Schoonhoven

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Schoonhoven uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Schoonhoven: Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Schoonhoven.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Schoonhoven is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Schoonhoven. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Schoonhoven? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Schutting kopen Schoonhoven. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Schoonhoven. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Schoonhoven van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Schoonhoven

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Schoonhoven is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren!

Poort Schoonhoven

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit diverse modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Deil
schutting Baarle-Hertog
schutting Rhoon
schutting Leende
schutting Wijk en Aalburg
schutting Gouda
schutting Lelystad
schutting Grijpskerk
schutting Oud-Heusden
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Erp
schutting Renswoude