Schutting Schoonhoven

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting Schoonhoven? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Schoonhoven. Het bouwen van een schuttingen Schoonhoven kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schoonhoven

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Schoonhoven, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schutting Schoonhoven vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Schoonhoven.

Tuin schermen Schoonhoven

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Schoonhoven

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Schoonhoven: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Schoonhoven.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Schoonhoven is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Schoonhoven zal aantreffen voor uw woning in Schoonhoven. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Schoonhoven? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Schoonhoven bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen Schoonhoven gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Schoonhoven

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Schoonhoven nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Schoonhoven heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Schoonhoven

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Brakel
schutting Middelsluis
schutting Kollum
schutting Kamperland
schutting Zuidland
schutting Andijk
schutting Tegelen
schutting Midwoud
schutting Hedel
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Soerendonk
schutting Odoorn