Schutting Schoonhoven

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Schoonhoven? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schutting is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten kunnen de luxe schutting foutloos monteren. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Schoonhoven

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van deze categorie erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is hier door uiterst geschikt voor schuttingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Schoonhoven.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Schoonhoven is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Schoonhoven. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Schoonhoven? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij leveren in Schoonhoven. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Schoonhoven

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Wijchen
schutting Deurne
schutting Nederhorst
schutting Zandvoort
schutting Bergen
schutting Huissen
schutting Mierlo
schutting Wijk en Aalburg
schutting Ootmarsum
schutting Harlingen
schutting Avenhorn
schutting Doornenburg