Schutting Dalen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Dalen? Prins schuttingen kan de schuttingen Dalen op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Dalen vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dalen

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Dalen bent u verzekerd van een correct eindproduct met juiste garanties. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Dalen erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Dalen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Dalen. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Dalen.

Tuinschermen Dalen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Dalen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Dalen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Dalen is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Dalen zal aantreffen voor uw woning in Dalen. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben wij Dalen voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we zetten Dalen. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Dalen van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Dalen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Dalen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur Dalen

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Liempde
schutting Lent
schutting Posterholt
schutting Brakel
schutting Geesteren
schutting IJzendijke
schutting Bakkeveen
schutting IJmond
schutting Vijfhuizen
schutting Eemnes
schutting Horn
schutting Son