Schutting Dalen

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Dalen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen zetten kunnen de schutting correct plaatsen. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Dalen

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor deze soort schutting. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De palen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Dalen.

Een erfafscheiding kopen in Dalen hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Dalen is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting zal vinden bij u in Dalen. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres bij u in Dalen? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Dalen. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de schuttingen die we leveren in Dalen. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Dalen

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nieuwe-Tonge
schutting Herwijnen
schutting Lienden
schutting Dinxperlo
schutting Rucphen
schutting Blijham
schutting Wervershoof
schutting Tholen
schutting Zaamslag
schutting Steenderen
schutting Liempde
schutting Middelburg