Schutting Opitter

Op zoek naar een nieuwe schutting Opitter? Wij kunnen de schutting Opitter bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting Opitter vakbekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Opitter

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Opitter bent u zeker van een degelijk eind resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Opitter erg populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Opitter bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Opitter.

Tuinschermen Opitter

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Opitter

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Opitter: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Opitter.

Een tuinafscheiding plaatsen Opitter hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Opitter is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Opitter zult aantreffen voor uw woning in Opitter. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben wij Opitter voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Opitter. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Opitter.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Opitter van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Opitter

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de betonschutting Opitter is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Opitter heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Opitter

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 210cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loenen
schutting Zoeterwoude
schutting Steenbergen
schutting Leens
schutting Eersel
schutting Nibbixwoud
schutting Rilland
schutting Kapelle
schutting Grijpskerk
schutting Kaatsheuvel
schutting Bergambacht
schutting Noordwijk