Schutting Opitter

Rond aan het kijken voor een beton schutting Opitter? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Opitter. Het plaatsen van een schuttingen Opitter kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Opitter

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Opitter, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Opitter vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Opitter bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Opitter.

Tuin schermen Opitter

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Opitter

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Opitter die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Opitter.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Opitter is nu erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Opitter die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 81% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we Opitter eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Opitter. Het was nog nooit zo simpel! De onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Opitter.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Opitter van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Opitter

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Opitter is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Opitter heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Opitter

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit diverse soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rijsoord
schutting Ravenstein
schutting De Wijk
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Asperen
schutting Ruurlo
schutting Waalre
schutting Grave
schutting Nieuw-Vennep
schutting Zoeterwoude
schutting Heeze
schutting Rijssen