Schutting Opitter

Op zoek naar een luxe tuinafscheiding Opitter? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Opitter. We kunnen normaliter binnen 1 week een nieuwe schutting monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers welke niks anders doen dan het bouwen van schuttingen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. Wij zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinafscheiding.

Schutting Opitter

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor schuttingen Opitter. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Opitter.

Een schutting kopen Opitter hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Opitter is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een tuinafscheiding die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van de schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Opitter? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Opitter. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Opitter.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Opitter

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dieren
schutting Den Helder
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Putten
schutting Nuland
schutting Leegkerk
schutting Oud Gastel
schutting Ewijk
schutting Kockengen
schutting Rilland
schutting Kortenhoef
schutting Middelsluis