Schutting Nijverdal

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Nijverdal? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Nijverdal. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nijverdal

Onze ervaren bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Nijverdal foutloos zetten. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Nijverdal gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Nijverdal zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen Nijverdal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Nijverdal.

Tuinschermen Nijverdal

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Nijverdal

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Nijverdal: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Nijverdal.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Nijverdal is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Nijverdal. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Nijverdal.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Nijverdal plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Nijverdal van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Nijverdal

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Nijverdal is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Nijverdal

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haamstede
schutting Wijhe
schutting Winschoten
schutting Wanroij
schutting Horst
schutting Wamel
schutting Beekbergen
schutting Harkstede
schutting Sevenum
schutting Hippolytushoef
schutting Haaren
schutting Ravenstein