Schutting Nijverdal

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting in Nijverdal? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van erfafscheidingen. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u zeker van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Nijverdal

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor schuttingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Erfafscheiding kopen Nijverdal.

Via het net een schutting kopen voor uw huis in Nijverdal is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting zult vinden bij u in Nijverdal. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Nijverdal? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Nijverdal. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de erfafscheidingen die we zetten in Nijverdal. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Nijverdal

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Een houten tuindeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Aalden
schutting Menaldum
schutting Dodewaard
schutting Oostrum
schutting Kaatsheuvel
schutting Gramsbergen
schutting Lexmond
schutting Kollum
schutting Leeuwarden
schutting Oudehaske
schutting Sittard
schutting Appelscha