Schutting Oppuurs

Op zoek naar een luxe schutting Oppuurs? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Oppuurs. Het bouwen van een een schutting Oppuurs kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oppuurs

We werken uitsluitend met doorgewinterd personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Oppuurs. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Oppuurs erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Oppuurs zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Oppuurs. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Oppuurs.

Tuinschermen Oppuurs

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Oppuurs

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Oppuurs: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Oppuurs.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Oppuurs is hedendaags erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al vlot een tuinschutting Oppuurs die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Wellicht hebben we Oppuurs eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Oppuurs. Dat was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Oppuurs. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Oppuurs gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Oppuurs

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een beton schutting Oppuurs is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Oppuurs

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schimmert
schutting Vaals
schutting Castricum
schutting Ruinerwold
schutting Edam
schutting Naaldwijk
schutting Borne
schutting Zuidland
schutting Pijnacker
schutting Huissen
schutting Venlo
schutting Loon op Zand