Schutting Oppuurs

Op zoek naar een luxe schutting Oppuurs? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Oppuurs. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oppuurs

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Oppuurs, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Oppuurs vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De palen van dit type tuinafscheiding Oppuurs zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Oppuurs.

Tuin schermen Oppuurs

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Oppuurs

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Oppuurs uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Oppuurs.

Een schutting kopen Oppuurs hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Oppuurs is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Oppuurs. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij Oppuurs voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Oppuurs.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Oppuurs van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Oppuurs

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Oppuurs. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Oppuurs heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Oppuurs

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groningen
schutting Diever
schutting Oosterhout
schutting Hoogeveen
schutting Achterveld
schutting Harmelen
schutting Emmeloord
schutting Rozenburg
schutting Limmen
schutting Sleen
schutting Venhuizen
schutting Nieuw-Vennep