Schutting Ulvenhout

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Ulvenhout? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de erfafscheiding is ca. 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen monteren kunnen de luxe schutting foutloos plaatsen. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Hout beton Schutting Ulvenhout

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de klanten. De palen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Ulvenhout.

Een erfafscheiding plaatsen in Ulvenhout hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Ulvenhout is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Ulvenhout. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Ulvenhout? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Schutting kopen Ulvenhout. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De navolgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Ulvenhout.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Ulvenhout

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 210cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Breezand
schutting Drogeham
schutting Smilde
schutting Limbricht
schutting Beek en Donk
schutting Middelburg
schutting Waalwijk
schutting Monster
schutting Rozenburg
schutting Wijhe
schutting Nederweert
schutting Albergen