Schutting Ulvenhout

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Ulvenhout? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Ulvenhout. Het monteren van een een schutting Ulvenhout kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ulvenhout

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Ulvenhout bent u zeker van een goed eindproduct met juiste garanties. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de particulieren. De palen van deze soort schutting Ulvenhout zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Ulvenhout.

Tuin schermen Ulvenhout

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Ulvenhout

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Ulvenhout uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Ulvenhout: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Ulvenhout die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen Ulvenhout.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Ulvenhout is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting Ulvenhout die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Of vraag ons om een referentie adres Ulvenhout.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Ulvenhout. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Ulvenhout. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Ulvenhout.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Ulvenhout

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Ulvenhout is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Ulvenhout

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit verschillende modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vogelwaarde
schutting Zegge
schutting Gulpen
schutting Stiphout
schutting Waardenburg
schutting Erica
schutting Asten
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Midwoud
schutting Emmeloord
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Edam