Schutting Ulvenhout

Op zoek naar een hout beton schutting Ulvenhout? Wij kunnen uw schutting Ulvenhout leveren of installeren uw nieuwe schuttingen Ulvenhout vakbekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ulvenhout

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Ulvenhout perfect monteren. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schutting Ulvenhout vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Ulvenhout.

Tuinschermen Ulvenhout

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Ulvenhout

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Ulvenhout uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Ulvenhout: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Ulvenhout.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Ulvenhout is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Ulvenhout. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we Ulvenhout eerder een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Ulvenhout zetten:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Ulvenhout van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Ulvenhout

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Ulvenhout. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Ulvenhout

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haps
schutting Bergeijk
schutting Hoogwoud
schutting Rijsenhout
schutting Heijen
schutting Voerendaal
schutting Doorn
schutting Balk
schutting Ruurlo
schutting Spijkenisse
schutting Huizen
schutting Heesch