Schutting Wageningen

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Wageningen? Wij zijn de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Wageningen. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wageningen

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Wageningen foutloos monteren. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Wageningen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Wageningen.

Tuin schermen Wageningen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Wageningen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Wageningen uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Wageningen die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Wageningen.

Een schutting plaatsen Wageningen hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Wageningen is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Wageningen. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Wageningen.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Wageningen. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Wageningen.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Wageningen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Wageningen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Wageningen is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Wageningen

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Udenhout
schutting Hardegarijp
schutting Emmeloord
schutting Harmelen
schutting Berg
schutting Groet
schutting Hoogkerk
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Nieuwveen
schutting Werkendam
schutting Beerta
schutting Wierden