Schutting Wageningen

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Wageningen? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of monteren uw nieuwe schutting bekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van erfafscheidingen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Hout beton Schutting Wageningen

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor schuttingen. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Wageningen.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Wageningen is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting zal vinden bij u in Wageningen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Mogelijk hebben we bij u in Wageningen voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Wageningen plaatsen:

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Wageningen

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt kiezen uit diverse soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Dronten
schutting Giessen
schutting Overdinkel
schutting Bathmen
schutting Muntendam
schutting Halsteren
schutting Heinenoord
schutting Breezand
schutting Hulsen
schutting Montfoort
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Losser