Schutting Uithoorn

Op zoek naar een beton schutting bij u in Uithoorn? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Uithoorn

De houten schutting vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Uithoorn.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Uithoorn is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting zult aantreffen bij u in Uithoorn. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Misschien hebben wij bij u in Uithoorn eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de erfafscheidingen die we leveren in Uithoorn. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Uithoorn

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Tuindeur

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit verschillende soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Berghem
schutting Schimmert
schutting Eersel
schutting Hulsberg
schutting Middelsluis
schutting ‘t Veld
schutting Zeewolde
schutting Margraten
schutting Arkel
schutting Kapelle
schutting Raalte
schutting De Wijk