Schutting Uithoorn

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Uithoorn? Prins schuttingen kan uw schutting Uithoorn op locatie brengen of zetten uw nieuwe schutting Uithoorn vakbekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Uithoorn

Wij werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het monteren van schutting Uithoorn. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de consumenten. De basis van dit type schuttingen Uithoorn bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Uithoorn.

Tuinschermen Uithoorn

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Uithoorn

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Uithoorn uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Uithoorn: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Uithoorn.

Een tuinafscheiding kopen Uithoorn hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Uithoorn is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Uithoorn. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Misschien hebben wij Uithoorn voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Uithoorn. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Uithoorn gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Uithoorn

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Uithoorn niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Uithoorn

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit verscheidene type poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nagele
schutting Bedum
schutting Hulsen
schutting Achterveld
schutting Ermelo
schutting Zaamslag
schutting Grubbenvorst
schutting Aalden
schutting Soesterberg
schutting Sint Maartensdijk
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Sittard