Schutting Reppel

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Reppel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Reppel. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Reppel

Wij werken alleen met bedreven personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schutting Reppel. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Reppel erg gewild, hedendaags zoeken minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Reppel bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Reppel.

Tuin schermen Reppel

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Reppel

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Reppel: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Reppel.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Reppel is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Reppel. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Wellicht hebben we Reppel voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Reppel. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Reppel. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinschutting Reppel gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Reppel

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat een beton schutting Reppel is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Reppel

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Puttershoek
schutting Wassenaar
schutting Kloosterzande
schutting Albergen
schutting Eemnes
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Ede
schutting Heinenoord
schutting Staphorst
schutting Kruiningen
schutting Wommels
schutting Emmeloord