Schutting Melkwezer

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Melkwezer? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Melkwezer. Het monteren van een schuttingen Melkwezer kan normaliter binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Melkwezer

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Melkwezer, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Melkwezer.

Tuinschermen Melkwezer

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Melkwezer

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Melkwezer.

Een tuinafscheiding kopen Melkwezer hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Melkwezer is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Melkwezer zal tegenkomen voor uw woning in Melkwezer. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Melkwezer? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Melkwezer plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Melkwezer gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Melkwezer

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Melkwezer is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Melkwezer

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit diverse modellen poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Almere-Haven
schutting Nieuwerkerk
schutting Makkum
schutting Sneek
schutting Engelen
schutting Nieuwerkerk
schutting Grou
schutting Hengelo
schutting Makkum
schutting Vijfhuizen
schutting Megen
schutting Wolfheze