Schutting Melkwezer

Op zoek naar een luxe schutting Melkwezer? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Melkwezer. Het bouwen van een tuinafscheiding Melkwezer kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van tuinafscheidingen bent u zeker van een correct eind resultaat met uitstekende garanties. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Schutting Melkwezer

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Melkwezer bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor schuttingen Melkwezer. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Melkwezer.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Melkwezer is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Melkwezer. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Melkwezer.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Melkwezer. Het was nog nooit zo simpel! De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Melkwezer.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Melkwezer

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Berkel-Enschot
schutting Ruinen
schutting Brielle
schutting Haelen
schutting Heeze
schutting Surhuisterveen
schutting Warffum
schutting Limmen
schutting Moergestel
schutting Puttershoek
schutting Ilpendam
schutting Steenderen