Schutting Waddinxveen

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Waddinxveen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe erfafscheiding. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de erfafscheiding is circa 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen plaatsen kunnen de tuinafscheiding correct plaatsen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Waddinxveen

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de klanten. De palen van deze soort erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Waddinxveen.

Een schutting kopen in Waddinxveen hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Waddinxveen is hedendaags erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Waddinxveen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de erfafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Wellicht hebben we bij u in Waddinxveen voorheen een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! De volgende moderne erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Waddinxveen.

Erfafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Waddinxveen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Nagele
schutting Geldrop
schutting De Bilt
schutting Kerkdriel
schutting Schoorl
schutting Milheeze
schutting Erp
schutting Terheijden
schutting Leuth
schutting Schagen
schutting Surhuisterveen
schutting Den Ham