Schutting Waddinxveen

Rond aan het kijken voor een luxe tuinafscheiding Waddinxveen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van tuinafscheidingen Waddinxveen. Het bouwen van een schutting Waddinxveen kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar tuinafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Schutting Waddinxveen

Een houten schutting vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Waddinxveen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinafscheiding kopen Waddinxveen.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Waddinxveen is nu erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Waddinxveen. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin Waddinxveen.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Waddinxveen. Dat was nog nooit zo makkelijk! De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Waddinxveen.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Waddinxveen

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ittervoort
schutting Leegkerk
schutting Kampen
schutting Strijen
schutting IJburg
schutting Lierop
schutting Berg
schutting Twello
schutting Elst
schutting Mook
schutting Zwartsluis
schutting Zuidland