Schutting Waddinxveen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Waddinxveen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Waddinxveen. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schutting is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Waddinxveen

Onze geroutineerde bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Waddinxveen perfect plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans anders zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Waddinxveen vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting Waddinxveen zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor hoogst geschikt voor tuinafscheidingen Waddinxveen. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Waddinxveen.

Tuinschermen Waddinxveen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Waddinxveen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Waddinxveen die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Waddinxveen.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Waddinxveen is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Waddinxveen zal vinden voor uw woning in Waddinxveen. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie adres Waddinxveen.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Waddinxveen. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Waddinxveen.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Waddinxveen.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Waddinxveen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Waddinxveen is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Waddinxveen

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rheden
schutting Culemborg
schutting Abbekerk
schutting Loon op Zand
schutting Harderwijk
schutting Waarland
schutting West-Terschelling
schutting Druten
schutting Ulft
schutting Roggel
schutting Etten-Leur
schutting Klaaswaal