Schutting Waddinxveen

Op zoek naar een moderne schutting Waddinxveen? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Waddinxveen. Het bouwen van een een schutting Waddinxveen kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Waddinxveen

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Waddinxveen bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Waddinxveen gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De palen van deze soort tuinafscheiding Waddinxveen zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Waddinxveen.

Tuin schermen Waddinxveen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Waddinxveen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Waddinxveen.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Waddinxveen is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting Waddinxveen zult tegenkomen voor uw woning in Waddinxveen. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze consumenten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Waddinxveen? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Waddinxveen. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schuttingen Waddinxveen.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Waddinxveen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Waddinxveen is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Waddinxveen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Waddinxveen

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kan kiezen uit verschillende modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Koudum
schutting Breukelen
schutting Maasdijk
schutting Hellevoetsluis
schutting Lekkerkerk
schutting Rhenen
schutting Purmerend
schutting Loenen
schutting Heeze
schutting Huister Heide
schutting Den Ham
schutting Middenbeemster