Schutting Scherpenzeel

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting in Scherpenzeel? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van erfafscheidingen. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin altijd verschillend zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Scherpenzeel

De houten erfafscheiding vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Scherpenzeel.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Scherpenzeel is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting zult tegenkomen bij u in Scherpenzeel. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we bij u in Scherpenzeel eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Scherpenzeel. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen in Scherpenzeel. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Scherpenzeel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten poortdeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zaltbommel
schutting Heukelum
schutting Vijfhuizen
schutting Neer
schutting Weert
schutting Velden
schutting Geervliet
schutting Maastricht
schutting Gieten
schutting Ter Heijde
schutting Slagharen
schutting Hoeven