Schutting Zwaagwesteinde

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Zwaagwesteinde? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting. Het monteren van een schutting bij u in Zwaagwesteinde kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak anders zijn. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Zwaagwesteinde

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de hout beton erfafscheiding. De palen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor schuttingen. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Zwaagwesteinde.

Een schutting kopen in Zwaagwesteinde hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Zwaagwesteinde is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Zwaagwesteinde. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in Zwaagwesteinde? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Zwaagwesteinde.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Zwaagwesteinde

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zeeland
schutting Meerkerk
schutting Oosterland
schutting Monster
schutting Borger
schutting Hengelo
schutting Albergen
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Limmen
schutting Ter Aar
schutting Bennebroek
schutting Rijen