Schutting Zwaagwesteinde

Op zoek naar een beton schutting Zwaagwesteinde? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Zwaagwesteinde. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schutting is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zwaagwesteinde

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Zwaagwesteinde, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

De houten schutting Zwaagwesteinde gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Zwaagwesteinde zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Zwaagwesteinde.

Tuin schermen Zwaagwesteinde

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Zwaagwesteinde

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Zwaagwesteinde: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Zwaagwesteinde die jaren lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Zwaagwesteinde.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Zwaagwesteinde is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een schutting Zwaagwesteinde die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Zwaagwesteinde? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting Zwaagwesteinde zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Zwaagwesteinde van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Zwaagwesteinde

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Zwaagwesteinde. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Zwaagwesteinde

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ruinerwold
schutting Giessenburg
schutting Moordrecht
schutting Ootmarsum
schutting Asten
schutting Bleskensgraaf
schutting Medemblik
schutting Hoeven
schutting Landsmeer
schutting Meppel
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Abbekerk