Schutting Zwaagwesteinde

Op zoek naar een luxe schutting Zwaagwesteinde? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Zwaagwesteinde. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zwaagwesteinde

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Zwaagwesteinde bent u verzekerd van een perfect resultaat met goede garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Zwaagwesteinde vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Zwaagwesteinde.

Tuin schermen Zwaagwesteinde

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Zwaagwesteinde

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Zwaagwesteinde: Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Zwaagwesteinde die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Zwaagwesteinde.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zwaagwesteinde is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlug een schutting Zwaagwesteinde die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Zwaagwesteinde.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Zwaagwesteinde. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Zwaagwesteinde. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Zwaagwesteinde van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Zwaagwesteinde

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Zwaagwesteinde is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Zwaagwesteinde heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Zwaagwesteinde

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eerbeek
schutting Poeldijk
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Heel
schutting Heesch
schutting Zwartemeer
schutting Putte
schutting Ter Heijde
schutting Haastrecht
schutting Teteringen
schutting Enschede
schutting Aalburg