Schutting Kerkrade

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Kerkrade? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton erfafscheiding. Het plaatsen van een schutting bij u in Kerkrade kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan erfafscheidingen monteren kunnen de luxe erfafscheiding correct monteren. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Kerkrade

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De fundering van dit type erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Nostalgie motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Kerkrade.

Een schutting kopen in Kerkrade hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Kerkrade is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Kerkrade. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Kerkrade.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting bij u in Kerkrade bouwen:

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Kerkrade

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zelhem
schutting Eindhoven
schutting Nijmegen
schutting Mijnsheerenland
schutting Ossendrecht
schutting Sint Oedenrode
schutting Valkenswaard
schutting Middelburg
schutting Fijnaart
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Mijdrecht
schutting Almelo