Schutting Kerkrade

Op zoek naar een hout beton schutting Kerkrade? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Kerkrade. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schuttingen is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kerkrade

Onze ervaren bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Kerkrade perfect plaatsen. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type schutting Kerkrade zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Kerkrade. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Kerkrade.

Tuinschermen Kerkrade

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Kerkrade

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Kerkrade die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Kerkrade.

Een schutting kopen Kerkrade hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Kerkrade is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Kerkrade. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie tuin Kerkrade.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Kerkrade. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Kerkrade.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Kerkrade gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Kerkrade

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Kerkrade is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Kerkrade heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Kerkrade

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Breukelen
schutting Scherpenzeel
schutting Warmenhuizen
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Werkendam
schutting Geldermalsen
schutting Tollebeek
schutting Bakkeveen
schutting Oosterland
schutting Ede
schutting Emmen
schutting Heerenveen