Schutting Kerkrade

Op zoek naar een luxe schutting Kerkrade? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Kerkrade. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kerkrade

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Kerkrade perfect plaatsen. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Kerkrade vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Kerkrade bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door hoogst bestemd voor schuttingen Kerkrade. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Kerkrade.

Tuinschermen Kerkrade

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Kerkrade

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Kerkrade.

Een schutting plaatsen Kerkrade hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Kerkrade is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een schutting Kerkrade die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij Kerkrade voorheen een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Kerkrade.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schuttingen Kerkrade.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Kerkrade

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Kerkrade niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Kerkrade heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Kerkrade

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nijnsel
schutting Soerendonk
schutting Zetten
schutting Waardenburg
schutting Eibergen
schutting Sambeek
schutting Eefde
schutting Dronten
schutting Gennep
schutting Venhuizen
schutting Geertruidenberg
schutting IJzendijke