Schutting Dirksland

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Dirksland? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 2 weken een nieuwe schutting bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Dirksland

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De palen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor hoogst geschikt voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Door de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Dirksland.

Een erfafscheiding kopen in Dirksland hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Dirksland is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Wellicht hebben we bij u in Dirksland voorheen een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Dirksland. Dat was nog nooit zo simpel! Hier vind u de erfafscheidingen die we plaatsen in Dirksland. Iedere soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Dirksland

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit verschillende soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Gorinchem
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Harkema
schutting Zuidland
schutting Loenen
schutting Smilde
schutting Lemelerveld
schutting Nunspeet
schutting Elst
schutting Stolwijk
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Liessel