Schutting Dirksland

Op zoek naar een moderne schutting Dirksland? Wij kunnen uw schutting Dirksland op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting Dirksland deskundig en vlot voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dirksland

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Dirksland, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de klanten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Dirksland bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor schuttingen Dirksland. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Dirksland.

Tuin schermen Dirksland

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Dirksland

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Dirksland die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Dirksland.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Dirksland is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Dirksland die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Dirksland? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Schutting kopen Dirksland. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Dirksland bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Dirksland gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Dirksland

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Dirksland nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Dirksland

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Aduard
schutting Wageningen
schutting Zaltbommel
schutting Minnertsga
schutting Nieuwveen
schutting West-Terschelling
schutting Soest
schutting Tholen
schutting Nederhorst
schutting Naarden
schutting Poortugaal
schutting Grootebroek