Schutting Dirksland

Rond aan het kijken voor een beton schutting Dirksland? Prins schuttingen kan uw schuttingen Dirksland op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Dirksland vakkundig en snel voor u. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dirksland

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Dirksland bent u zeker van een eerlijk resultaat met goede garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

De houten schutting Dirksland gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de consumenten. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Dirksland.

Tuin schermen Dirksland

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Dirksland

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Dirksland.

Een schutting kopen Dirksland hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Dirksland is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al gauw een schutting Dirksland die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of vraag ons om een referentie tuin Dirksland.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren Dirksland. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Dirksland gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Dirksland

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Dirksland is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Dirksland

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Emmer-Compascuum
schutting Gorinchem
schutting Beesd
schutting Odiliapeel
schutting Boxtel
schutting Zutphen
schutting Gieten
schutting Bergentheim
schutting Buitenpost
schutting Heinenoord
schutting Damwoude
schutting Nistelrode