Schutting Borsbeek

Op zoek naar een beton schutting Borsbeek? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Borsbeek. Het plaatsen van een een schutting Borsbeek kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Borsbeek

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Borsbeek. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Borsbeek vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Borsbeek.

Tuinschermen Borsbeek

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Borsbeek

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Borsbeek.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Borsbeek is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een tuinschutting Borsbeek die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres Borsbeek? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Borsbeek. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de schuttingen die we zetten Borsbeek. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schuttingen Borsbeek.

Semi luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Borsbeek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Borsbeek nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Borsbeek

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zevenaar
schutting Reuver
schutting Langenboom
schutting Vledder
schutting Renkum
schutting Schinveld
schutting Nederhorst
schutting Harlingen
schutting Aalten
schutting Heeten
schutting Hapert
schutting Boshoven