Schutting Borsbeek

Rond aan het kijken voor een moderne tuinafscheiding Borsbeek? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting Borsbeek deskundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. Wij bouwen uw tuinafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinafscheiding.

Schutting Borsbeek

De houten tuinafscheiding vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Borsbeek.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Borsbeek is nu erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Borsbeek. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 70& van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Borsbeek.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij zetten Borsbeek. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Borsbeek

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit verscheidene modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Maasbracht
schutting Nieuw-Vennep
schutting Breugel
schutting Eerbeek
schutting Posterholt
schutting Breda
schutting Opperdoes
schutting Urk
schutting Heerenveen
schutting Made
schutting Kollum
schutting Assen