Schutting Wijk-en-Aalburg

Op zoek naar een nieuwe erfafscheiding bij u in Wijk-en-Aalburg? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de erfafscheiding is circa 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen bent u zeker van een degelijk resultaat met juiste garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Wijk-en-Aalburg

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor deze categorie erfafscheiding. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Wijk-en-Aalburg.

Een schutting kopen in Wijk-en-Aalburg hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Wijk-en-Aalburg is nu erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin in Wijk-en-Aalburg. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Wijk-en-Aalburg.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Erfafscheiding kopen Wijk-en-Aalburg. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende fraaie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen bij u in Wijk-en-Aalburg.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Wijk-en-Aalburg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Eelde
schutting Norg
schutting Joure
schutting Handel
schutting Oeffelt
schutting Kampen
schutting Steenwijkerwold
schutting Volendam
schutting Schinnen
schutting Herkenbosch
schutting Goudswaard
schutting Ter Apel