Schutting Wijk en Aalburg

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Wijk en Aalburg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Wijk en Aalburg. Het monteren van een een schutting Wijk en Aalburg kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wijk en Aalburg

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Wijk en Aalburg correct plaatsen. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Wijk en Aalburg zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Wijk en Aalburg.

Tuin schermen Wijk en Aalburg

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Wijk en Aalburg

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe schutting. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Wijk en Aalburg.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wijk en Aalburg is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Wijk en Aalburg die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Wijk en Aalburg voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Wijk en Aalburg zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton Schutting Wijk en Aalburg gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Wijk en Aalburg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Wijk en Aalburg. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Wijk en Aalburg

Een tuindeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Holten
schutting Susteren
schutting Druten
schutting Kesteren
schutting Dieteren
schutting Zuidlaren
schutting Zeeland
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Ochten
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Haaren
schutting Naarden