Schutting Wijk en Aalburg

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Wijk en Aalburg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Wijk en Aalburg. Het plaatsen van een schuttingen Wijk en Aalburg kan gewoonlijk binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wijk en Aalburg

Wij werken alleen met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Wijk en Aalburg. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Wijk en Aalburg vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Wijk en Aalburg.

Tuinschermen Wijk en Aalburg

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Wijk en Aalburg

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Wijk en Aalburg.

Een schutting kopen Wijk en Aalburg hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Wijk en Aalburg is nu erg handig. Zoek het op met Google en u treft al vlot een schutting Wijk en Aalburg die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Misschien hebben wij Wijk en Aalburg voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of schutting Wijk en Aalburg plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Wijk en Aalburg.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Wijk en Aalburg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Wijk en Aalburg is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur Wijk en Aalburg

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kan kiezen uit meerdere soorten tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Malden
schutting Ter Heijde
schutting Eerbeek
schutting IJmond
schutting Ilpendam
schutting Bladel
schutting Echt
schutting Rhenen
schutting Eijsden
schutting Nuenen
schutting Oude Pekela
schutting Kamerik