Schutting Poeldijk

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Poeldijk? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van uw schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de erfafscheiding perfect plaatsen. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Poeldijk

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton schutting. Het grote pluspunt van deze erfafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Poeldijk.

Een schutting plaatsen in Poeldijk hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Poeldijk is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Poeldijk. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Poeldijk? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle erfafscheidingen die we zetten in Poeldijk. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Poeldijk

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit meerdere soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Engelen
schutting Schagen
schutting Hellevoetsluis
schutting Nieuwstadt
schutting Hulst
schutting Waspik
schutting Rheden
schutting Kudelstaart
schutting Kloosterzande
schutting Oldenzaal
schutting Zaltbommel
schutting Oirschot