Schutting Poeldijk

Op zoek naar een beton schutting Poeldijk? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Poeldijk. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Poeldijk

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Poeldijk, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schutting Poeldijk gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De fundering van deze soort schuttingen Poeldijk bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Poeldijk.

Tuin schermen Poeldijk

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Poeldijk

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Poeldijk: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Poeldijk.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Poeldijk is nu erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting Poeldijk die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben we Poeldijk eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Poeldijk.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Poeldijk gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Poeldijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Poeldijk nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur Poeldijk

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beek
schutting Petten
schutting Lierop
schutting Minnertsga
schutting Maarheeze
schutting Hardenberg
schutting Holten
schutting Heerhugowaard
schutting Engelen
schutting Vijfhuizen
schutting Berkel-Enschot
schutting Zuid-Beijerland