Schutting Poeldijk

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting Poeldijk? Prins schuttingen kan de schutting Poeldijk leveren of installeren de nieuwe schuttingen Poeldijk vakkundig en vlug voor u. Het bouwen van een schuttingen Poeldijk kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Poeldijk

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Poeldijk foutloos plaatsen. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting Poeldijk zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Poeldijk.

Tuinschermen Poeldijk

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Poeldijk

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Poeldijk uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Poeldijk.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Poeldijk is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Poeldijk. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Wellicht hebben wij Poeldijk eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Poeldijk. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Poeldijk. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schutting Poeldijk.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Poeldijk

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Poeldijk. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Poeldijk

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loosdrecht
schutting Berlikum
schutting Aardenburg
schutting Giesbeek
schutting Soerendonk
schutting Fijnaart
schutting Diever
schutting Witmarsum
schutting Huijbergen
schutting Barendrecht
schutting Baarlo
schutting Middelbeers