Schutting Nederhorst

Op het net aan het kijken voor een beton schutting Nederhorst? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Nederhorst. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nederhorst

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Nederhorst bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Nederhorst erg populair, hedendaags zoeken minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Nederhorst.

Tuin schermen Nederhorst

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Nederhorst

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Nederhorst die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Nederhorst.

Een schutting plaatsen Nederhorst hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Nederhorst is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Nederhorst. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Nederhorst eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Nederhorst.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Nederhorst van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Nederhorst

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Nederhorst nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Nederhorst

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bolsward
schutting Helmond Brandevoort
schutting Wijlre
schutting Bakel
schutting Melick
schutting Rozenburg
schutting Jubbega
schutting Leeuwarden
schutting Uithuizermeeden
schutting Nederweert
schutting Wieringerwerf
schutting Huijbergen