Schutting Nederhorst

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Nederhorst? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of plaatsen uw nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Nederhorst kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een goed eind resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Nederhorst

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Nederhorst.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Nederhorst is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting zult aantreffen bij u in Nederhorst. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij bij u in Nederhorst voorheen een erfafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Nederhorst zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Nederhorst

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Sint Jansteen
schutting Lunteren
schutting Nieuw-Vennep
schutting Heerde
schutting Meijel
schutting Zoetermeer
schutting Gemert
schutting Slochteren
schutting Amerongen
schutting Beilen
schutting De Wijk
schutting Hoogezand