Schutting Vertrijk

Op zoek naar een nieuwe schutting Vertrijk? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het installeren van tuinafscheidingen Vertrijk. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen een nieuwe tuinafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van tuinafscheidingen bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Vertrijk

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Vertrijk bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Vertrijk. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinafscheiding plaatsen Vertrijk.

Een tuinafscheiding plaatsen Vertrijk hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Vertrijk is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Vertrijk. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Of verzoek ons om een adres Vertrijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Vertrijk.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheiding van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Vertrijk

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poort

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Weerselo
schutting Almelo
schutting Akkrum
schutting Witmarsum
schutting Dronten
schutting Sint Jansteen
schutting Vlijmen
schutting Marknesse
schutting Genemuiden
schutting Hapert
schutting Woubrugge
schutting Moordrecht