Schutting Vertrijk

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting Vertrijk? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Vertrijk. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vertrijk

Wij werken alleen met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Vertrijk. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Vertrijk zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor schuttingen Vertrijk. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Vertrijk.

Tuinschermen Vertrijk

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Vertrijk

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Vertrijk: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Vertrijk.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Vertrijk is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al gauw een schutting Vertrijk die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Wellicht hebben we Vertrijk voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Vertrijk. Dat was nog nooit zo eenvoudig! De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Vertrijk.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Vertrijk gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Vertrijk

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Vertrijk. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Vertrijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Vertrijk

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Callantsoog
schutting Franeker
schutting Nieuwerkerk
schutting Stadskanaal
schutting Balkbrug
schutting Grave
schutting Odoorn
schutting Breedeweg
schutting Berghem
schutting Harkema
schutting Vlijmen
schutting Hoogeveen