Schutting Vertrijk

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting Vertrijk? Prins schuttingen kan uw schutting Vertrijk op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting Vertrijk vakkundig en snel voor u. Het plaatsen van een een schutting Vertrijk kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vertrijk

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Vertrijk bent u verzekerd van een perfect resultaat met goede garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Vertrijk erg populair, hedendaags zoeken minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De basis van deze soort schuttingen Vertrijk bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Vertrijk.

Tuin schermen Vertrijk

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Vertrijk

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Vertrijk: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Vertrijk die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Vertrijk.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Vertrijk is nu erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een schutting Vertrijk die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin Vertrijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we zetten Vertrijk. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Vertrijk.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Vertrijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Vertrijk is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Vertrijk

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
U kan een keuze maken uit diverse soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kockengen
schutting Zetten
schutting Rozenburg
schutting Andijk
schutting Harderwijk
schutting Handel
schutting Avenhorn
schutting Krabbendijke
schutting Ter Apel
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Gilze
schutting Berkel-Enschot