Schutting Waarland

Op zoek naar een nieuwe schutting Waarland? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Waarland. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Waarland

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Waarland bent u zeker van een degelijk resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin meestal verschillend zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Waarland erg populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type schutting. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Waarland zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Waarland.

Tuinschermen Waarland

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Waarland

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Waarland die lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Waarland.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Waarland is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting Waarland die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Waarland eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Waarland.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Waarland van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Waarland

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Waarland. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poort Waarland

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verschillende soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leunen
schutting Zetten
schutting Renswoude
schutting Heukelum
schutting Alkmaar
schutting Zetten
schutting Muntendam
schutting Hank
schutting Damwoude
schutting Liessel
schutting Riethoven
schutting Geleen