Schutting Waarland

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting in Waarland? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van schuttingen bent u zeker van een perfect eind resultaat met juiste garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Waarland

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Waarland.

Een schutting kopen in Waarland hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Waarland is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Waarland. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Waarland? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle erfafscheidingen die wij leveren in Waarland. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Waarland

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Sleeuwijk
schutting Oostrum
schutting De Wijk
schutting Ter Aar
schutting Bunschoten
schutting Baarn
schutting Rockanje
schutting Almere-Stad
schutting Lierop
schutting Rilland
schutting Meteren
schutting Hulsberg