Schutting Oostmalle

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Oostmalle? Prins schuttingen kan de schutting Oostmalle leveren of zetten uw nieuwe schutting Oostmalle bekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oostmalle

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Oostmalle foutloos plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Oostmalle zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Oostmalle.

Tuin schermen Oostmalle

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Oostmalle

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Oostmalle: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Oostmalle die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Oostmalle.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Oostmalle is nu erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Oostmalle. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Oostmalle.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Oostmalle.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Tuinafscheidingen Oostmalle gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Oostmalle

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Oostmalle. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Oostmalle heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Oostmalle

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kan een keuze maken uit verschillende type tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kamperland
schutting Kaatsheuvel
schutting Bovensmilde
schutting Ottersum
schutting Meerlo
schutting Tricht
schutting Oosterland
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Ouddorp
schutting Bathmen
schutting Lopik
schutting Bergentheim