Schutting Muntendam

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Muntendam? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton erfafscheiding. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het zetten van de schutting is ca. 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Muntendam

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor schuttingen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Muntendam.

Een erfafscheiding plaatsen in Muntendam hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Muntendam is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting zult vinden bij u in Muntendam. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Misschien hebben wij bij u in Muntendam voorheen een erfafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! De volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Muntendam.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Muntendam

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kunt een keuze maken uit diverse type tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 240cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Asperen
schutting Middelharnis
schutting Holten
schutting Monster
schutting Drachten
schutting Wijchen
schutting Baarn
schutting Lunteren
schutting Den Helder
schutting Zoetermeer
schutting Steenbergen
schutting Berghem