Schutting Muntendam

Op zoek naar een moderne schutting Muntendam? Wij kunnen de schutting Muntendam leveren of zetten uw nieuwe schutting Muntendam vakbekwaam en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Muntendam

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Muntendam bent u verzekerd van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke achtertuin meestal afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Muntendam gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Muntendam bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Muntendam.

Tuinschermen Muntendam

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Muntendam

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Muntendam die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Muntendam.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Muntendam is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Muntendam zult tegenkomen voor uw woning in Muntendam. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Muntendam.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Muntendam zetten:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schutting Muntendam.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Muntendam

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Muntendam. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Muntendam

We hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sittard
schutting Renkum
schutting Holwerd
schutting Sint Michielsgestel
schutting Bolsward
schutting Well
schutting Wassenaar
schutting Zegveld
schutting Heusden
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Sneek
schutting Raamsdonksveer