Schutting Kotem

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting Kotem? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Kotem. Het monteren van een schuttingen Kotem kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kotem

Onze geroutineerde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Kotem correct monteren. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Kotem zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Kotem.

Tuinschermen Kotem

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Kotem

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Kotem: Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Kotem die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Kotem.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Kotem is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Kotem. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Kotem.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die we leveren Kotem. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Kotem gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Kotem

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Kotem. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur Kotem

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bergentheim
schutting Deventer
schutting Swalmen
schutting Grootebroek
schutting Leegkerk
schutting Den Dolder
schutting Surhuisterveen
schutting Waalre
schutting Alblasserdam
schutting Steenderen
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Putten