Schutting Kessenich

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Kessenich? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Kessenich. Het plaatsen van een een schutting Kessenich kan normaliter binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kessenich

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Kessenich perfect zetten. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans anders zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Kessenich erg populair, tegenwoordig zoeken minder mensen voor dit type schutting. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Kessenich bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Kessenich.

Tuin schermen Kessenich

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Kessenich

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Kessenich.

Een tuinafscheiding plaatsen Kessenich hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Kessenich is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Kessenich. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Kessenich? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Kessenich.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Kessenich van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Kessenich

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Kessenich. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur Kessenich

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kapelle
schutting Tiel
schutting ‘t Harde
schutting Emmen
schutting Aalst
schutting Margraten
schutting Bergschenhoek
schutting Milsbeek
schutting Oeffelt
schutting Bakkeveen
schutting Tricht
schutting Harskamp