Schutting Kessenich

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Kessenich? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Kessenich. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kessenich

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Kessenich, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Kessenich vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Kessenich bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Kessenich. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Kessenich.

Tuinschermen Kessenich

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Kessenich

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Kessenich uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Kessenich.

Een schutting kopen Kessenich hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Kessenich is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Kessenich. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Kessenich.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Kessenich zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Kessenich.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Kessenich

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de betonschutting Kessenich is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Kessenich

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
U kunt kiezen uit diverse modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Brummen
schutting Andelst
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Bergentheim
schutting Edam
schutting Baarlo
schutting Benschop
schutting Leeuwarden
schutting Zuidbroek
schutting Bedum
schutting Terheijden
schutting Alverna