Schutting Herten

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Herten? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Herten. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herten

Onze geroutineerde bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Herten foutloos plaatsen. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Herten vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Herten.

Tuin schermen Herten

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Herten

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Herten: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Herten.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Herten is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Herten. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben we Herten eerder een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Herten. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Herten bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinschutting Herten gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Herten

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Herten niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Herten

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit verschillende modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gouda
schutting Wervershoof
schutting Utrecht
schutting Hillegom
schutting Eerbeek
schutting Raalte
schutting Egmond aan Zee
schutting Meerssen
schutting Tricht
schutting Heeten
schutting Goes
schutting Boekelo