Schutting Herten

Op zoek naar een beton schutting bij u in Herten? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren kunnen de erfafscheiding foutloos monteren. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Herten

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van deze schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Herten.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Herten is nu erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we bij u in Herten voorheen een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Erfafscheiding kopen Herten. Dat was nog nooit zo simpel! Hier vind u de erfafscheidingen die wij plaatsen in Herten. Elke soort erfafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Herten

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poort

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Mill
schutting Ulvenhout
schutting Well
schutting Nieuw-Beijerland
schutting ‘t Veld
schutting Ouddorp
schutting Rotterdam
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Mijnsheerenland
schutting Schoonhoven
schutting Hoogwoud
schutting Dieren