Schutting Leusden

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting in Leusden? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of monteren uw nieuwe schutting vakbekwaam en vlot voor u. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Leusden kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren kunnen de schutting correct plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls anders zijn. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Leusden

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Leusden.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin in Leusden is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Leusden. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Leusden.

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Leusden. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De onderstaande moderne erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Leusden.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Leusden

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit verscheidene modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heinkenszand
schutting Willemstad
schutting Heino
schutting Rozenburg
schutting Damwoude
schutting Beegden
schutting Heinkenszand
schutting Ens
schutting Niekerk
schutting Hoogerheide
schutting Lichtenvoorde
schutting Halfweg