Schutting Hoeleden

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Hoeleden? Wij kunnen de schutting Hoeleden op locatie brengen of zetten uw nieuwe schuttingen Hoeleden vakbekwaam en vlug voor u. Het bouwen van een schuttingen Hoeleden kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoeleden

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Hoeleden, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Hoeleden vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Hoeleden bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Hoeleden.

Tuin schermen Hoeleden

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hoeleden

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Hoeleden uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Hoeleden.

Een tuinafscheiding kopen Hoeleden hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Hoeleden is nu erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Hoeleden die bij u past. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Hoeleden? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Hoeleden.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Hoeleden van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Hoeleden

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet immers wat de beton schutting Hoeleden is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poort Hoeleden

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beesel
schutting Pannerden
schutting Bakkeveen
schutting Franeker
schutting Zierikzee
schutting Maasbree
schutting Baarlo
schutting Hedel
schutting Ammerstol
schutting Norg
schutting IJzendijke
schutting Hattem