Schutting Mechelen

Op zoek naar een luxe schutting Mechelen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Mechelen. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Mechelen

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Mechelen foutloos monteren. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Mechelen erg populair, hedendaags zoeken minder mensen voor deze categorie schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De basis van deze soort schuttingen Mechelen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Mechelen.

Tuinschermen Mechelen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Mechelen

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Mechelen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Mechelen is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Mechelen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben we Mechelen eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we leveren Mechelen. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Mechelen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Mechelen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor beton schutting Mechelen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poort Mechelen

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Almere
schutting Maasbree
schutting Gieten
schutting Herwijnen
schutting Julianadorp
schutting Weesp
schutting Baarn
schutting Engelen
schutting Asten
schutting Sint Willebrord
schutting Hoogvliet
schutting Harmelen