Schutting Leut

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Leut? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Leut. Het monteren van een schuttingen Leut kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leut

Onze bedreven bouwers die niks anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Leut perfect monteren. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin vaak verschillend zijn. Wij bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Leut gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Leut.

Tuinschermen Leut

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Leut

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Leut.

Een tuinafscheiding kopen Leut hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Leut is nu erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Leut. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een tuin Leut.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Leut.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Leut van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Leut

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Leut is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Leut

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit meerdere modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schagen
schutting Beesd
schutting Lunteren
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Oudenbosch
schutting Lent
schutting Echt
schutting Kamperland
schutting Uitgeest
schutting Rotterdam
schutting Nuland
schutting Zeewolde