Schutting Moelingen

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Moelingen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Moelingen. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Moelingen

We werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schutting Moelingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Moelingen.

Tuinschermen Moelingen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Moelingen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Moelingen uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Moelingen.

Een schutting plaatsen Moelingen hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Moelingen is nu erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een tuinschutting Moelingen die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we Moelingen eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Moelingen. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Moelingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Moelingen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Moelingen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Rots motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poort Moelingen

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Velserbroek
schutting Leegkerk
schutting Breezand
schutting Nieuwleusen
schutting Oostvoorne
schutting Oosterhesselen
schutting Neer
schutting Vijfhuizen
schutting Schinveld
schutting Ravenstein
schutting Middenmeer
schutting Drachten