Schutting Moelingen

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Moelingen? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Moelingen. Het zetten van een een schutting Moelingen kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Moelingen

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Moelingen correct zetten. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Moelingen.

Tuin schermen Moelingen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Moelingen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Moelingen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Moelingen is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Moelingen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Moelingen? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we leveren Moelingen. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Moelingen.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Moelingen

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Moelingen is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Moelingen

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Alblasserdam
schutting Mierlo
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Wagenborgen
schutting Lexmond
schutting Geldrop
schutting Surhuisterveen
schutting Waddinxveen
schutting IJsselstein
schutting Appingedam
schutting Ilpendam
schutting Petten