Schutting Opvelp

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Opvelp? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van uw schutting Opvelp. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schutting is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Opvelp

We werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Opvelp. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin altijd afwijkend zijn. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Opvelp gemaakt van hout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Opvelp.

Tuin schermen Opvelp

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Opvelp

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Opvelp.

Een schutting kopen Opvelp hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Opvelp is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Opvelp zal tegenkomen voor uw woning in Opvelp. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 71% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Opvelp? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Opvelp. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij zetten Opvelp. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen Opvelp gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Opvelp

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Opvelp is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Opvelp heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Opvelp

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ouddorp
schutting Harkema
schutting Bovenkarspel
schutting Twello
schutting Herwijnen
schutting Roosendaal
schutting Waddinxveen
schutting Wintelre
schutting Drogeham
schutting Vuren
schutting Panningen
schutting Uithuizermeeden