Schutting Hippolytushoef

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Hippolytushoef? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Hippolytushoef. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hippolytushoef

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Hippolytushoef, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Hippolytushoef erg populair, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor dit type schutting. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Hippolytushoef.

Tuinschermen Hippolytushoef

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hippolytushoef

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Hippolytushoef die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Hippolytushoef.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Hippolytushoef is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting Hippolytushoef zal tegenkomen voor uw woning in Hippolytushoef. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de klanten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een tuin Hippolytushoef.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Hippolytushoef. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Hippolytushoef. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinschutting Hippolytushoef van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Hippolytushoef

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Hippolytushoef. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Hippolytushoef heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Hippolytushoef

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit diverse soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Baarlo
schutting Chaam
schutting Boskoop
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Rolde
schutting Rijsenhout
schutting Oosthuizen
schutting Monnickendam
schutting Oisterwijk
schutting Blaricum
schutting Dwingeloo