Schutting Hippolytushoef

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Hippolytushoef? Prins schuttingen kan de schutting leveren of monteren de nieuwe schutting bekwaam en vlug voor u. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Hippolytushoef kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Hippolytushoef

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor een luxe erfafscheiding. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Erfafscheiding kopen Hippolytushoef.

Een schutting kopen in Hippolytushoef hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Hippolytushoef is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting zal tegenkomen bij u in Hippolytushoef. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben wij bij u in Hippolytushoef eerder een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Hippolytushoef zetten:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Hippolytushoef

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Lienden
schutting Petten
schutting Leerdam
schutting Akersloot
schutting Groesbeek
schutting Middelburg
schutting Sliedrecht
schutting Susteren
schutting Overasselt
schutting Goor
schutting Gouderak
schutting Hoek van Holland