Schutting Ham

Op zoek naar een beton tuinafscheiding Ham? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinafscheiding Ham. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen bent u zeker van een perfect eind resultaat met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de tuinafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

Schutting Ham

Voor vele jaren was de houten tuinafscheiding gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze soort schutting. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van dit type schutting Ham zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Ham. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinafscheiding

Naast de standaard hout beton tuinafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Ham.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Ham is hedendaags erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Ham. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij Ham voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Ham bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheiding van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Ham

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Borne
schutting Terneuzen
schutting Middenbeemster
schutting Vlagtwedde
schutting Ens
schutting Teteringen
schutting Velserbroek
schutting Limmen
schutting Houten
schutting Ameide
schutting Dreumel
schutting Simpelveld