Schutting Ham

Op zoek naar een hout beton schutting Ham? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Ham. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ham

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Ham bent u verzekerd van een correct eind resultaat met uitstekende garanties. Elke achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Ham erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. De palen van deze soort schutting Ham zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Ham.

Tuinschermen Ham

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Ham

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Ham uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Ham.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Ham is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Ham zult tegenkomen voor uw woning in Ham. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Ham? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Ham. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Ham. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Ham van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Ham

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Ham niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Ham heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Ham

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kan een keuze maken uit diverse modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loon op Zand
schutting Bergentheim
schutting Genemuiden
schutting Breedeweg
schutting Den Helder
schutting Groot-Ammers
schutting Beerta
schutting Roermond
schutting Waddinxveen
schutting Gramsbergen
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Werkendam