Schutting Ham

Op zoek naar een beton schutting Ham? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Ham. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schutting is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ham

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Ham correct zetten. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen Ham bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Ham.

Tuinschermen Ham

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Ham

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Ham.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Ham is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin Ham. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Mogelijk hebben we Ham voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Ham. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Ham bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Ham van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Ham

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Ham. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Ham

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Balk
schutting Kockengen
schutting Marum
schutting Merum
schutting De Lier
schutting Vaals
schutting Zegveld
schutting Almkerk
schutting Langerak
schutting Bladel
schutting Huister Heide
schutting Middelstum