Schutting Molenbeersel

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Molenbeersel? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Molenbeersel. Het zetten van een schuttingen Molenbeersel kan doorgaans binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Molenbeersel

We werken alleen met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Molenbeersel. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Molenbeersel erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Molenbeersel.

Tuin schermen Molenbeersel

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Molenbeersel

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Molenbeersel.

Een tuinafscheiding plaatsen Molenbeersel hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Molenbeersel is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Molenbeersel. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Molenbeersel eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Molenbeersel. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Molenbeersel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Molenbeersel

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Molenbeersel. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Molenbeersel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Molenbeersel

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ruurlo
schutting Ammerzoden
schutting Clinge
schutting Swalmen
schutting Meerlo
schutting Deurne
schutting Kerkrade
schutting Meerkerk
schutting Leerdam
schutting Lisse
schutting Hoek
schutting Borculo