Schutting Wezel

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Wezel? Wij kunnen uw schuttingen Wezel op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting Wezel bekwaam en vlot voor u. Het zetten van een schuttingen Wezel kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wezel

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Wezel bent u zeker van een perfect resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Wezel gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Wezel.

Tuinschermen Wezel

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Wezel

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Wezel uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Wezel: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Wezel.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wezel is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting Wezel die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie tuin Wezel.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Wezel plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Wezel.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Wezel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor beton schutting Wezel. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Wezel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Wezel

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lierop
schutting Grijpskerk
schutting IJsselstein
schutting Markelo
schutting Soerendonk
schutting Nieuwkuijk
schutting Leimuiden
schutting Almere-Buiten
schutting Berlicum
schutting Petten
schutting Ilpendam
schutting Susteren