Schutting Wezel

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Wezel? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Wezel. Het plaatsen van een een schutting Wezel kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wezel

We werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Wezel. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Wezel gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Wezel.

Tuinschermen Wezel

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Wezel

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Wezel: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Wezel.

Een tuinafscheiding kopen Wezel hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Wezel is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Wezel zult vinden voor uw woning in Wezel. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Wezel? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Wezel zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting Wezel.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Wezel

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Wezel. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Tuindeur Wezel

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zwaagwesteinde
schutting Leek
schutting Lichtenvoorde
schutting Roden
schutting Gennep
schutting Winkel
schutting Heijen
schutting Sint Annaparochie
schutting Lonneker
schutting Schinnen
schutting Bemmel
schutting Ammerstol