Schutting Annen

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Annen? Prins schuttingen kan de schutting leveren of zetten uw nieuwe schutting bekwaam en vlug voor u. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Annen kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Annen

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor erfafscheidingen. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Annen.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin in Annen is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een juiste schutting zal vinden bij u in Annen. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Wellicht hebben we bij u in Annen voorheen een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Annen. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle schuttingen die we plaatsen in Annen. Elke soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Annen

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 270cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Ammerzoden
schutting Groenlo
schutting Ooltgensplaat
schutting Boxtel
schutting Wassenaar
schutting Nieuwveen
schutting Broek in Waterland
schutting Willemstad
schutting Zwartsluis
schutting Enkhuizen
schutting Son
schutting Nieuwendijk