Schutting Annen

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Annen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Annen. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Annen

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Annen perfect plaatsen. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Annen vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Annen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Annen.

Tuinschermen Annen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Annen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Annen.

Een schutting plaatsen Annen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Annen is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Annen die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij Annen eerder een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren Annen. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Annen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Annen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Annen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Annen

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Norg
schutting Hulsberg
schutting Cuijk
schutting Sleeuwijk
schutting Dorst
schutting IJburg
schutting Belfeld
schutting Zoetermeer
schutting Gorinchem
schutting Twello
schutting Almere-Buiten
schutting Vogelenzang