Schutting Alsemberg

Rond aan het kijken voor een beton schutting Alsemberg? Prins schuttingen kan uw schuttingen Alsemberg op locatie brengen of installeren uw nieuwe schuttingen Alsemberg bekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Alsemberg

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Alsemberg, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak anders zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

De houten schutting Alsemberg gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Alsemberg zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Alsemberg. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Alsemberg.

Tuin schermen Alsemberg

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Alsemberg

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Alsemberg: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en u heeft een luxe schutting Alsemberg die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Alsemberg.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Alsemberg is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting Alsemberg die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 82% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Alsemberg.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of schutting Alsemberg bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Alsemberg.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Alsemberg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Alsemberg is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Alsemberg

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lobith
schutting Gramsbergen
schutting Gorinchem
schutting Onstwedde
schutting Hulsen
schutting Nuenen
schutting Rijsenhout
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Nieuwerkerk
schutting Barendrecht
schutting IJburg
schutting Edam