Schutting Joure

Rond aan het kijken voor een luxe schutting in Joure? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met ervaren medewerkers die niets anders doen dan het zetten van schuttingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk ongelijk zijn. We bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Joure

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Joure.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Joure is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al gauw een schutting die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Joure? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die we zetten in Joure. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Joure

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Nuenen
schutting Sommelsdijk
schutting Ten Boer
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Nijkerkerveen
schutting Riel
schutting Sint Willebrord
schutting Niekerk
schutting Riethoven
schutting Nijkerk
schutting Den Dungen
schutting Nibbixwoud