Schutting Joure

Op zoek naar een hout beton schutting Joure? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe schutting Joure. Het monteren van een een schutting Joure kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Joure

Wij werken alleen met ervaren medewerkers welke niks anders doen dan het zetten van schutting Joure. Elke tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schutting Joure gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Joure.

Tuinschermen Joure

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Joure

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe tuinschutting Joure die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Joure.

Een schutting plaatsen Joure hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Joure is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Joure. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Joure? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Joure. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Joure bouwen:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Joure gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Joure

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor beton schutting Joure. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur Joure

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nijkerk
schutting Wouw
schutting Maartensdijk
schutting Damwoude
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Liessel
schutting Ten Boer
schutting Haps
schutting Leuth
schutting Vollenhove
schutting Dronten
schutting Abbekerk