Schutting Prinsenbeek

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting in Prinsenbeek? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen. We kunnen normaliter binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen bent u verzekerd van een goed eindproduct met uitstekende garanties. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Prinsenbeek

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de particulieren. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Prinsenbeek.

Een schutting kopen in Prinsenbeek hoeft nu niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Prinsenbeek is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een erfafscheiding die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle erfafscheidingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben wij bij u in Prinsenbeek voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de erfafscheidingen die wij leveren in Prinsenbeek. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Prinsenbeek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poort

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Oude Wetering
schutting Emmeloord
schutting Diever
schutting Nagele
schutting Koewacht
schutting Sint Michielsgestel
schutting Marknesse
schutting Dorst
schutting Woubrugge
schutting Boxmeer
schutting Wezep
schutting Bunschoten