Schutting Prinsenbeek

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Prinsenbeek? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Prinsenbeek. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het zetten van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Prinsenbeek

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Prinsenbeek, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. De palen van dit type tuinafscheiding Prinsenbeek zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Prinsenbeek. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Prinsenbeek.

Tuin schermen Prinsenbeek

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Prinsenbeek

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Prinsenbeek.

Een tuinafscheiding kopen Prinsenbeek hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Prinsenbeek is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Prinsenbeek. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Prinsenbeek? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Prinsenbeek.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Prinsenbeek gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Prinsenbeek

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Prinsenbeek niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Prinsenbeek

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boxmeer
schutting Weerselo
schutting Dommelen
schutting Muiderberg
schutting Bleiswijk
schutting Heel
schutting Blerick
schutting Haaften
schutting Zundert
schutting Rucphen
schutting Moerkapelle
schutting Rockanje