Schutting Prinsenbeek

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Prinsenbeek? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Prinsenbeek. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het zetten van de schutting is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Prinsenbeek

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Prinsenbeek bent u verzekerd van een correct eind resultaat met uitstekende garanties. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Prinsenbeek gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Prinsenbeek. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Prinsenbeek.

Tuinschermen Prinsenbeek

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Prinsenbeek

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Prinsenbeek uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Prinsenbeek.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Prinsenbeek is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een schutting Prinsenbeek die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een referentie tuin Prinsenbeek.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! De navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Prinsenbeek.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Prinsenbeek van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Prinsenbeek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Prinsenbeek. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!

Poort Prinsenbeek

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gramsbergen
schutting Middelrode
schutting Schaijk
schutting Megen
schutting Zetten
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Valkenburg
schutting Geldrop
schutting Hansweert
schutting Grootebroek
schutting Heeze
schutting Monster