Schutting Bergentheim

Op zoek naar een hout beton schutting Bergentheim? Wij kunnen de schuttingen Bergentheim leveren of zetten de nieuwe schutting Bergentheim bekwaam en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bergentheim

Wij werken enkel met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Bergentheim. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Bergentheim zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Bergentheim. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Bergentheim.

Tuin schermen Bergentheim

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Bergentheim

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Bergentheim uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Bergentheim die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Bergentheim.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Bergentheim is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Bergentheim. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een tuin Bergentheim.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of schutting Bergentheim plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Bergentheim gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Bergentheim

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Bergentheim. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Bergentheim heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Bergentheim

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Akkrum
schutting Nieuw-Vennep
schutting Ursem
schutting Cothen
schutting Lelystad
schutting Hoorn
schutting Hansweert
schutting Andel
schutting Grijpskerk
schutting Enkhuizen
schutting Rolde
schutting Dordrecht