Schutting Bergentheim

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting in Bergentheim? Wij kunnen uw schutting op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u zeker van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Hout beton Schutting Bergentheim

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags kiezen minder particulieren voor dit type erfafscheiding. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de klanten. De palen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom buitengewoon bestemd voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Bergentheim.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Bergentheim is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting zal aantreffen bij u in Bergentheim. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Misschien hebben wij bij u in Bergentheim voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting bij u in Bergentheim plaatsen:

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Schuttingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Bergentheim

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Steenderen
schutting Posterholt
schutting Prinsenbeek
schutting Waddinxveen
schutting Afferden
schutting Meerlo
schutting Oud-Vossemeer
schutting Veghel
schutting Weert
schutting Maasdijk
schutting Vollenhove
schutting Hoek van Holland