Schutting Heech

Op zoek naar een luxe schutting Heech? Wij kunnen uw schuttingen Heech op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting Heech deskundig en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heech

Wij werken enkel met bedreven medewerkers welke niks anders verrichten dan het bouwen van schuttingen Heech. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

De houten schutting Heech vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Heech bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Heech. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Heech.

Tuinschermen Heech

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Heech

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Heech.

Een tuinafscheiding plaatsen Heech hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Heech is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Heech zal aantreffen voor uw woning in Heech. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze klanten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Heech? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Heech. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de schuttingen die we leveren Heech. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinschutting Heech gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Heech

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Heech is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Heech

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting De Bilt
schutting Oudewater
schutting Ooij
schutting Duiven
schutting Medemblik
schutting Schoonebeek
schutting IJburg
schutting Vroomshoop
schutting Wamel
schutting Oldenzaal
schutting Harmelen
schutting Eersel