Schutting Heech

Op zoek naar een luxe tuinafscheiding Heech? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van uw schutting Heech. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw tuinafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ca. 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het monteren van tuinafscheidingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. We bouwen uw tuinafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinafscheiding.

Schutting Heech

Voor vele jaren was de houten schutting populair, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Heech bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinafscheiding plaatsen Heech.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Heech is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinafscheiding voor uw tuin Heech. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70& van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin Heech.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Heech. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u alle schuttingen die wij zetten Heech. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheiding van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Heech

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Beemster
schutting Hasselt
schutting Baarle-Nassau
schutting Nijmegen
schutting Rilland
schutting Waddinxveen
schutting Hoofddorp
schutting Deest
schutting Gameren
schutting Stiphout
schutting Marknesse
schutting Diepenheim