Schutting Heech

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting in Heech? Wij kunnen de schutting bezorgen of installeren uw nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. We kunnen normaliter binnen 20 dagen een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Heech

De houten schutting gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton erfafscheiding. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Heech.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Heech is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste erfafscheiding zal aantreffen bij u in Heech. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Heech? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij plaatsen in Heech. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Betonschutting Heech

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 2 meter breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Lemelerveld
schutting Wanroij
schutting Oosterland
schutting Wamel
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Hardenberg
schutting Aalden
schutting Soesterberg
schutting Middelstum
schutting Barendrecht
schutting Abbekerk
schutting Heino