Schutting Ezaart

Rond aan het kijken voor een beton schutting Ezaart? Prins schuttingen kan de schutting Ezaart bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Ezaart deskundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ezaart

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Ezaart, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Ezaart vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Ezaart bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Ezaart.

Tuinschermen Ezaart

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Ezaart

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Ezaart.

Een schutting plaatsen Ezaart hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Ezaart is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Ezaart zal vinden voor uw woning in Ezaart. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Misschien hebben we Ezaart voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting Ezaart zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Ezaart gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Ezaart

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Ezaart nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Ezaart

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Vinkeveen
schutting Wijchen
schutting Coevorden
schutting Lelystad
schutting Zwammerdam
schutting Midwoud
schutting Gennep
schutting Ulvenhout
schutting Ridderkerk
schutting Avenhorn
schutting Asten