Schutting Ezaart

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting Ezaart? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Ezaart. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het zetten van de schuttingen is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ezaart

We werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers welke niks anders verrichten dan het monteren van schuttingen Ezaart. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak anders zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Ezaart gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De schuttingpalen van deze soort schutting Ezaart zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Ezaart.

Tuin schermen Ezaart

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Ezaart

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Ezaart: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Ezaart.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Ezaart is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Ezaart zal tegenkomen voor uw woning in Ezaart. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een tuin Ezaart.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Ezaart. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Ezaart.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Ezaart gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Ezaart

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een betonschutting Ezaart is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Ezaart

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit verscheidene soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting De Wijk
schutting Aardenburg
schutting Sittard
schutting Mijdrecht
schutting Goudswaard
schutting Nieuwerkerk
schutting Dokkum
schutting Mijnsheerenland
schutting Hoogvliet
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Volkel
schutting Broek in Waterland