Schutting Haaren

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Haaren? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de erfafscheiding is ongeveer 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een correct resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Haaren

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De palen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit model erfafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Haaren.

Een erfafscheiding kopen in Haaren hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Haaren is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste erfafscheiding zult aantreffen bij u in Haaren. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een adres bij u in Haaren.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij zetten in Haaren. Iedere soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schutting van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Haaren

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur

We hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Westerhoven
schutting Eelde
schutting Klimmen
schutting Westerhoven
schutting Obdam
schutting Zutphen
schutting Den Bosch
schutting Waalwijk
schutting Roermond
schutting Gemert
schutting Doorwerth
schutting Haarlem