Schutting Haaren

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Haaren? Prins schuttingen kan uw schuttingen Haaren leveren of plaatsen de nieuwe schutting Haaren vakkundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haaren

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Haaren perfect plaatsen. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Haaren gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Haaren.

Tuin schermen Haaren

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Haaren

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Haaren.

Een tuinafscheiding plaatsen Haaren hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Haaren is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een tuinschutting Haaren die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Haaren? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting Haaren bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Haaren gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Haaren

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Haaren nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Haaren

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit diverse modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Druten
schutting Voorhout
schutting De Lutte
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Willemstad
schutting Rijen
schutting Halfweg
schutting Alkmaar
schutting Loosdrecht
schutting Oostzaan
schutting Onstwedde