Schutting Roermond

Op het web aan het kijken voor een beton schutting in Roermond? Wij kunnen uw schutting bezorgen of monteren de nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is circa 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. Wij zetten uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Roermond

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze soort schutting. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de consumenten. De palen van deze soort schutting zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor erfafscheidingen. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Erfafscheiding kopen Roermond.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Roermond is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een schutting die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij bij u in Roermond voorheen een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Roermond zetten:

Schutting soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Roermond

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kunt een keuze maken uit diverse type tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Wervershoof
schutting Veen
schutting Ommen
schutting Scherpenzeel
schutting Akkrum
schutting Sint Odiliënberg
schutting Schoonebeek
schutting Middelsluis
schutting Broek op Langedijk
schutting Cuijk
schutting Schoonhoven
schutting Wieringerwerf