Schutting Roermond

Op zoek naar een moderne schutting Roermond? Wij kunnen uw schutting Roermond leveren of plaatsen uw nieuwe schuttingen Roermond vakbekwaam en vlug voor u. Het monteren van een schuttingen Roermond kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Roermond

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Roermond, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Roermond gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor schuttingen Roermond. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Roermond.

Tuinschermen Roermond

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Roermond

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Roermond uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Roermond.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Roermond is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Roermond die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een adres Roermond.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Roermond. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Roermond van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Roermond

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de betonschutting Roermond is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Roermond

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Den Burg
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Scherpenisse
schutting Boekel
schutting Den Oever
schutting Gemert
schutting Oostvoorne
schutting Utrecht
schutting Melick
schutting Roggel
schutting Groesbeek
schutting Sint Jansteen