Schutting Roermond

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting Roermond? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Roermond. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Roermond

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Roermond bent u verzekerd van een perfect eindproduct met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. Wij zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Roermond vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Roermond zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Roermond.

Tuin schermen Roermond

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Roermond

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Roermond: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Roermond die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Roermond.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Roermond is nu erg handig. Zoek het op in Google en u vind al gauw een tuinschutting Roermond die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie adres Roermond.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Roermond.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Roermond.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Roermond

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Roermond. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Roermond

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ooij
schutting Hoogkerk
schutting Vlijmen
schutting Veendam
schutting Gouderak
schutting Alverna
schutting Hoeven
schutting Eersel
schutting Eindhoven
schutting Angerlo
schutting Scherpenzeel
schutting Hoevelaken