Schutting Hechtel

Op internet aan het zoeken voor een luxe schutting Hechtel? Wij kunnen uw schuttingen Hechtel bezorgen of monteren uw nieuwe schuttingen Hechtel bekwaam en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hechtel

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schuttingen Hechtel bent u zeker van een degelijk eind resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin gewoonlijk verschillend zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Hechtel vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor schuttingen Hechtel. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Hechtel.

Tuin schermen Hechtel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hechtel

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Hechtel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Hechtel is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Hechtel. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze pagina? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Mogelijk hebben wij Hechtel voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Hechtel.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Hechtel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Hechtel

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Hechtel is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Hechtel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Hechtel

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bladel
schutting Groot-Ammers
schutting Dinxperlo
schutting Roggel
schutting Buitenpost
schutting Raalte
schutting Vogelenzang
schutting Ten Boer
schutting Schijndel
schutting Bruinisse
schutting Aalst
schutting Berkel-Enschot